1 t/m 9 april

JazzOUT Fest Limburg

NIEUW IN VENLO: KIKI MANDERS INVITES

Bij Grenswerk en de Maaspoort vind een unieke samensmelting plaats: Kiki Manders Invites! Kiki heeft dan wel van Amsterdam tot New York en nu Berlijn een internationale carrière opgebouwd, maar de geboren en getogen Venlose is haar roots nooit vergeten.

Lees het hele bericht >
JazzOUT Fest Limburg

JOC & SABRINA STARKE NIEUWE NAAM IN MAASTRICHT

Ook bij Theater aan het Vrijthof in Maastricht spelen sterren van wereldklasse de sterren van de hemel. Samen met singer-soul-writer Sabrina Starke zoekt het Jazz Orchestra of the Concertgebouw de rafelranden op in het wonderschone en zeer persoonlijke oeuvre van onvergetelijke jazz-zangeres en mensenrechtenactiviste Nina Simone.

Lees het hele bericht >
JazzOUT Fest Limburg

JEF NEVE & TEUS NOBEL NIEUWE NAMEN IN VENLO

Grenswerk en De Maaspoort in Venlo worden een eerbetoon van sterniveau rijker: Jef Neve (piano) en Teus Nobel (trompet, flügelhorn) nemen met heel veel eerbied en liefde voor dé nationale jazzheld van de Belgische jazz zijn indrukwekkende repertoire onder handen in hun puurste samenwerking, in duo.

Lees het hele bericht >
JazzOUT Fest Limburg

SEVENS NIEUWE NAAM IN ROERMOND

Sevens zal op 1 april in de ECI Cultuurfabriek in Roermond voor Cory Wong het festival openen met zwoele beats en een soulvolle stem. Sevens is een ervaren songwriter, en een oprechte ‘old soul’, met een grote passie voor het vertellen van verhalen.

Lees het hele bericht >