1 t/m 9 april

JazzOUT Fest Limburg

AANPASSINGEN IN PROGRAMMA IN VENLO

JazzOUT Fest Limburg brengt een aantal wijzigingen aan in de programmering voor aanstaande zaterdag 2 april in Venlo. Alle concerten concentreert zich die dag in Poppodium Grenswerk. In De Maaspoort Theater & Events vinden geen concerten meer plaats.

Lees het hele bericht >
JazzOUT Fest Limburg

MODERNE VERHALENDE JAZZ: MICRO OXYGEN

Vind je zen moment tussen het vlammende optreden van Cory Wong en de dansbare clubhits van Gallowstreet, met de verfrissende en intieme muziek van Micro Oxygen. Lange composities die verhalen vertellen over levenservaringen of dromen, waarbij elk nummer een bijzonder verhaal, een andere levensveranderende ervaring vertelt.

Lees het hele bericht >
JazzOUT Fest Limburg

JAZZ VOOR PUNKERS: KAMEEL

Vreemd, mysterieus, maar ook in your face, groovy en vrij, muzikale orkaan KAMEEL is het allemaal. Het energieke trio Patrick Steenaerts (gitaar), Hans Mullens (bas) en Geert Roelofs (drums) zorgen op 7 april voor jazz met een punk-randje.

Lees het hele bericht >
JazzOUT Fest Limburg

ZINNENPRIKKELENDE SOUND: BNNYHUNNA

Als Ghanees kind dat opgroeide in Amsterdam Zuidoost, ontdekte Benjamin ‘Bnnyhunna’ Ankomah al snel de ultieme manier om zich uit te drukken: muziek. In de kerk leert hij verschillende instrumenten spelen zoals piano, gitaar en drums. 

Lees het hele bericht >
JazzOUT Fest Limburg

HYBRIDE JAZZ MET ECLECTISCHE GROOVES: BLACK FLOWER

Waan je op 7 april in Parkstad Limburg Theaters in een andere wereld met de hybride jazz met eclectische grooves van Black Flower. Wereldreiziger en multi-instrumentalist Nathan Daems (saxofoon, ney, kaval, washint) richtte het Belgische vijftal op in 2013 met een duidelijk doel voor ogen: grenzen verleggen.

Lees het hele bericht >