1 t/m 15 april 2023

FAQ

JazzOUT Fest Limburg 2022 vindt plaats door heel Limburg en op veel podia. De huisregels van de betrokken podia zijn leidend. Kijk dus voor de zekerheid altijd even op de website van het podium waar je een ticket voor hebt gekocht. Houd ook voor eventuele coronamaatregelen ook onze websites in de gaten. Mochten er daardoor aanpassingen zijn, dan melden wij dat meteen op de nieuwspagina en bij deze Veelgestelde Vragen.

Over het festival

JazzOUT Fest Limburg 2022 vindt plaats van 1 t/m 9 april 2022.

JazzOUT Fest Limburg 2022 speelt zich af op diverse podia en andere locaties door heel Limburg, van Venlo, Roermond, Weert, Heerlen tot in Maastricht.

De headliners van de podia zijn nu bekend! In de komende weken komt het volledige programma van JazzOUT Fest Limburg 2022 online, van elke dag, elke locatie en elk podium. Houd de website en onze socials in de gaten!

Tickets

Je kunt tickets online kopen en aan de deur van het betreffende podium. Online zijn tickets natuurlijk goedkoper en je bent verzekerd van toegang, Voor online, kijk op de ticketpagina

Zijn de tickets voor een podium uitverkocht? Kijk in de festivalagenda bij andere podia! Het aanbod is spectaculair.

Naast reguliere online en deurprijs zijn er voor enthousiaste vroege vogels tot 1 februari 2022 de Early Bird tickets. Studenten krijgen korting. Een echte muziekliefhebber maakt er een voorjaarsfeest van en koopt een passe-partout: vanaf de aanschaf van 2 tickets in een keer bij verschillende podia, krijg je 10% korting op de totale, reguliere online prijs.

Een passe-partout geeft korting van 20% op de totaalprijs vanaf 2 tickets voor afzonderlijke locaties en mits tegelijk besteld.

Elk ticket geeft toegang tot een podium met een avondvullend programma dat vaak al vroeg begint en doorgaat tot in de late uurtjes. Niet alleen in de grote zalen, maar ook in de kleinere en zelfs in de foyers en in de gangen is het spannend. Kijk op de website van het podium om te checken hoe laat de deuren opengaan.

Huisregels

De huisregels van de podia zijn leidend. Let dus op de aanwijzingen op de diverse locaties. 

Verstandig is vooraf de websites van de podia te bezoeken en de informatie te checken. 

Bereikbaarheid

Het beste is natuurlijk met het openbaar vervoer. Alle steden zijn uitstekend te bereiken met de trein en de bus. Voor de auto: let op de parkeermogelijkheden in de buurt van het podium.

Praktisch

Kijk in het blokkenschema waarin de totale festivalagenda per dag is opgenomen. 

Iedere festivalavond speelt zich af van de vroege middag tot in de kleine uurtjes. Neem voor de exacte tijden een kijkje in het blokkenschema en ontdek de vele artiesten waarvan je kunt genieten op iedere avond!

ECI Cultuurfabriek ECI 13, 6041 MA Roermond

De ECI cultuurfabriek is bereikbaar met de auto en heeft diverse parkeermogelijkheden:

– Dr. Bärstraat, voorkant ECI (na 18.00 uur gratis)

– Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 5 min. lopen),

– Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Grenswerk / De Maaspoort Peperstraat 10 & 27, 5911 HA Venlo

Je kunt parkeren in Q-Park Maasboulevard (3 min. lopen), houd hiervoor het volgende adres aan: Prinsessesingel 5. 

De Bosuil Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert

Je kunt bij De Bosuil gratis parkeren.

Parkstad Limburg Theaters Burgemeester van Grunsvenplein 145, 6411 AS Heerlen

Je kunt onder Parkstad Limburg Theaters Heerlen parkeren in Q-Park Theaterparking. Je kunt hiervoor van tevoren online een parkeerkaart bestellen waarbij je € 6,95 betaalt voor 6 uur parkeren. Zie voor meer informatie plt.nl/uw-bezoek/ 

Theater aan het Vrijthof Vrijthof 47, 6211 LE Maastricht

Je kunt parkeren in Q-Park Vrijthof (voor de deur) of Q-Park Mosae Forum. Kom je vanuit Eindhoven of Heerlen, dan kun je ook bij P+R Maastricht-Noord gratis parkeren. Neem vanaf het station buslijn 10 naar het centrum en Randwijck. Een dagretour kost € 2.

Tickets uitprinten is niet nodig, maar mag wel. Laat hem scannen op je mobiel en je bent ook nog eens duurzaam bezig!

Op iedere locatie is een garderobe, behalve bij ECI Cultuurfabriek en Grenswerk. Daar kun je gebruik maken van de aanwezige kluisjes. Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen bij de ECI Cultuurfabriek, Grenswerk, Maaspoort, De Bosuil, Parkstad Limburg Theaters en Theater aan het Vrijthof en plan je avond. 

Bij ECI Cultuurfabriek, Maaspoort, De Bosuil en Theater aan het Vrijthof is het mogelijk om zowel met pin als cash te betalen. Bij Grenswerk is de festivalavond pin only. 

Tijdens een festivalavond vinden er verschillende optredens plaats die soms elkaar overlappen. Het is daarom niet zeker te zeggen hoe laat een zaal open gaat voor publiek. Met de verschillende acts, winkelstands, jazzy food & drinks is er genoeg te zien voor, na, en tijdens een concert!

Het festival bestaat uit verschillende podia die elk een eigen karakter hebben. Van sommige acts kan zittend (ongeplaceerd) genoten worden, en van andere alleen staand. Een écht festival dus!

Met een geldig festivalticket kun je de hele avond bij het festival binnenkomen, tot een kwartier na de start van de laatste show. Bij je eerste binnenkomst ontvang je een polsbandje waarmee je in- en uit kunt lopen. Plan je bezoek niet alleen om de artiesten die graag wilt zien, want er is veel meer te bekijken, beluisteren en te ervaren. Neem op de avond een kijkje bij onze markt, eet een hapje van het special JazzOUT Fest Limburg-menu, en ontdek opkomend talent daar waar je het niet verwacht. Er is genoeg te zien en te beleven! 

Op JazzOUT Fest Limburg kun je je hart niet alleen ophalen aan muziek, maar ook aan lekker eten en drinken! Bij alle locaties zijn er heerlijke hapjes en jazzy cocktails te verkrijgen. 

Ja! Bij alle festivallocaties kun je tote-bags, stickers en t-shirts (van 100% biologische katoen!) verkrijgen met het unieke artwork van het festival. Betaling kan alleen met pin. 

Andere vragen? We helpen je graag!

Andere vragen? We helpen je graag!