1 t/m 15 april 2023

1e namen JazzOut Fest Limburg 2023 bekend!

De eerste namen van jazzOut Fest Limburg 2023 zijn bekend! Dit jaar hebben we weer absolute topartiesten uit binnen- en buitenland voor je in petto.

Op zaterdag 1 april bijt niemand minder dan Cory Henry het spits af in Theater aan het Vrijthof. Deze Grammy-Award winnende keyboard master, zanger en producer ken je wellicht van de band Snarky Puppy maar met zijn een eigen funky sound tovert hij elk podium om tot een ware funktempel. Het slechtst bewaarde geheim van Zweden, Dirty Loops komt op vrijdag 7 april naar de ECI Cultuurfabriek. Deze band is een ware podiumsensatie met een ongekend geluid; wervelende popfusion met invloeden van funk, jazz, soul en r&b. 

Op zaterdag 8 april neemt GoGo Penguin je mee naar nieuwe muzikale werelden in Parkstad Limburg Theaters. Het minimalistische en vernieuwende geluid van GoGo Penguin valt namelijk niet in een hokje te stoppen en ligt ergens in het midden tussen jazz, minimal, triphop, rock en klassieke muziek. Laat je verrassen! Stil staan is geen optie als je de swingende jazz, dance, latin, salsa en afrobeat hoort van New Cool Collective. Dit zullen ze wederom bewijzen op zaterdag 15 april bij De Maaspoort Theater & Events Venlo en Poppodium Grenswerk .

Tickets bestel je hier